Αρχική   
 Προφίλ   
 Κατάλογος   
 Τρόποι Αποστολής   
 Τρόποι Πληρωμής   
 Επικοινωνία   
     
 
 

Τρόποι Αποστολής

Το koukles.gr σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

  • Με Πρακτορεία Μεταφορών - Μεταφορική εταιρία (για παραγγελίες εκτός Αττικής)

Ως ο πιο συμφέρον τρόπος αποστολής προτείνεται ο γνωστός σε όλους μας με τα φορτηγά των εταιριών μεταφοράς (στον Κηφισό), τα οποία παραδίδουν συνήθως τα εμπορεύματα στους πελάτες την επόμενη εργάσιμη ημέρα (εξαιρούνται παραμεθόριες περιοχές κλπ.). 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για βαριά και ογκώδη αντικείμενα, μια και το κόστος αποστολής είναι πολύ χαμηλό σε σύγκριση με τον courier. 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των εμπορευμάτων από την έδρα μας μέχρι και την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα εντελώς δωρεάν. Εσείς πληρώνετε το πρακτορείο μεταφορών για τη μεταφορά από την έδρα του μέχρι το χώρο σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη μεταφορική σας ώστε να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος αποστολής.

Όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και υπό την ευθύνη του αγοραστή.

 

  • Με Εταιρία Ταχυμεταφοράς- Courier

Όπως είναι γνωστό, τα περισσότερα είδη μας είναι μεγάλα σε όγκο και έχουν αρκετό βάρος. Έτσι δεν είναι συμφέρουσα για τον πελάτη η αποστολή  τους με εταιρία Courier. Παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε από μια γνωστή εταιρία courier τη καλύτερη έκπτωση προς όφελος του πελάτη.

Έτσι, για εμπορεύματα με ογκομετρικό βάρος έως 2kgs η χρέωση είναι στα 8,50€ με αντικαταβολή (+1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό).  Για δέματα μεγαλύτερου ογκομετρικού βάρους σας συνιστούμε να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας ή με την courier της επιλογής σας για να ενημερώνεστε για το κόστος της μεταφοράς.

Πως θα υπολογίσω το ογκομετρικό βάρος; 

Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζετε εάν πολλαπλασιάσουμε Μήκος x Ύψος x Πλάτος και τα διαιρέσουμε με το 5000. Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι έχετε παραγγείλει μια κούκλα, οι διαστάσεις του κιβωτίου είναι 120x40x40cm. Το ογκομετρικό βάρος λοιπόν είναι 38,50 kgs. 

Για αποστολή εμπορευμάτων στην Κύπρο ενημερωθείτε για το κόστος μεταφοράς από την εταιρία courier με την οποία συνεργάζεστε.

 

  • Με Μεταφορικά Μέσα της Εταιρίας μας

 Αφορά αποκλειστικά παραδόσεις σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών

Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί στην έδρα σας με δικά μας μεταφορικά μέσα. 

Τα δρομολόγια κανονίζονται συγκεκριμένες ημέρες ανά περιοχή. Ως χρόνο παράδοσης θα υπολογίζετε 3-7 εργάσιμες ημέρες, εφόσον βρίσκεστε εντός του δικτύου διανομής της εταιρίας μας. 

Το ελάχιστο κόστος αποστολής ανέρχεται στα 11€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και υπολογίζεται ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος. 

Για παραγγελίες άνω των 300€ παραδίδουμε τα εμπορεύματα στο κατάστημα σας εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση. 

 

  • Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τα γραφεία της εταιρίας μας, Πρωτοπαπαδάκη 49 στο Γαλάτσι, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 16:00. Έτσι σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε από κοντά όλη μας τη συλλογή προϊόντων.

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Περιπτώσεις μη ολοκλήρωσης παραγγελίας

Θα θέλαμε να απολογηθούμε για σπάνιες περιπτώσεις που δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε μια παραγγελία και οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής :

1. Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο/εξαντλήθηκε: Ανάμεσα στα 2.500 περίπου προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η σπάνια περίπτωση κάποιο να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (αυτοματοποιημένη διαδικασία συνδεδεμένη online με το φυσικό μας κατάστημα) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Αυτό μπορεί να συμβεί και αν προκύψουν ταυτόχρονες πωλήσεις στο συγκεκριμένο προϊόν και η διαθεσιμότητα δεν είναι δυνατή να εξυπηρετήσει τις ταυτόχρονες παραγγελίες. Ωστόσο σε περίπτωση που τύχει μια από τις παραπάνω σπάνιες περιπτώσεις, ζητάμε τη κατανόηση σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις και να σας εξυπηρετήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας ή δεν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του πελάτη τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

3. Τέλος,  σε περιόδους εκπτώσεων, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, δύναται να επηρεαστεί ο χρόνος παράδοσης της παραγγελιάς σας.

 

Επιστροφές-Αλλαγές

Επιστοφές ή αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και εφόσον μας έχετε ενημερώσει νωρίτερα τηλεφωνικώς. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, τότε η εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. 

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, αχρησιμοποίητο και να μην έχει ανοιχτεί. Ακόμη να συνοδεύεται από δικό σας Δελτίο Αποστολής-Επιστροφής. Ένα το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους (πχ. έχει ανοιχτεί η συσκευασία, έχει χρησιμοποιηθεί κ.ά), θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς (πχ. μεταφορική εταιρία ή κάποια εταιρία courier) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Στα προϊόντα που είναι σε προσφορά (προϊόντα με την ένδειξη "special price", "special offer", "package deals", "sale", "οικονομική σειρά" κτλ.) δεν γίνεται δεκτή η αλλαγή ή η επιστοφή τους.


 
Loading...