Αρχική   
 Προφίλ   
 Κατάλογος   
 Τρόποι Αποστολής   
 Τρόποι Πληρωμής   
 Επικοινωνία   
     
 
 

Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το e-shop koukles.gr δημιουργήθηκε στις αρχές του 2007 απο τρεις εισαγωγικές εταιρίες του κλάδου.

Σκοπός τους είναι να συγκεντρώνουν διαρκώς ότι πιο νέο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά στον εξοπλισμό και τη διακόσμηση καταστημάτων και μαζί με όλα τα υπόλοιπα σχέδια της βασικής τους συλλογής να το παρουσιάζουν μέσα απο τις σελίδες του koukles.gr.

Τα προϊόντα έχουν κατανεμηθεί σε έντεκα βασικές κατηγορίες με τις ανάλογες υποκατηγορίες στις οποίες σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Σε σχέση με τα στατικά site των εταιριών, το koukles.gr ανανεώνεται συχνά μία και ο μέσος όρος παραλαβής νέων προϊόντων στις αποθήκες του είναι 14 ημέρες.

Παρόλα αυτά αν δεν βρίσκετε κάτι που θέλετε ίσως να μην έχει ακόμη ανέβει στις σελίδες του koukles.gr. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε, σίγουρα θα το έχουμε.

Άν πάλι θέλετε κάτι το οποίο είδατε σε άλλους συναδέλφους, δώστε μας χαρακτηριστικά του είδους και τιμή και εμείς θα το εισάγουμε αμέσως σε ακόμη καλύτερη τιμή, παίρνοντας ειδικές εκπτώσεις απο τους προμηθευτές μας ειδικά για εσάς.

 

Δομή του e-shop μας

Προτάσεις

Η κατηγορία  "Προτάσεις" η οποία ρολάρει στα δεξιά της σελίδας μας σας υπενθυμίζει τα ειδή που βρίσκονται αυτό το διάστημα σε ειδική προσφορά. Δείτε τα και επωφεληθείτε.

BestSellers

Στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας μας υπάρχει η κατηγορία "BestSellers". Εκεί μπορείτε να δείτε τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Ιδέες & Λύσεις

Στα αριστερά της σελίδας μας υπάρχουν οι "Ιδέες & Λύσεις", άρθρα απο κορυφαίους του design και της διακόσμησης οι οποίοι σας ενημερώνουν και σας προτείνουν λύσεις για κάθε μελλοντική ανακαίνηση ή αλλαγή της βιτρίνας και του καταστήματος σας.

Νέα - Ειδήσεις

Πρόκειται για το σημείο απο το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για οτι συμβαίνει στο χώρο του εμπορίου στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Εδώ θα βρείτε θέματα όπως φορολογία, νέα κρατικά προγράμματα επιδοτήσεων κ.α. καθώς υπάρχει τακτική ενημέρωση απο τον ημερήσιο οικονομικό τύπο. Επίσης  θα βρείτε τις εκθέσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 

 

 

 


 
Loading...